Μητρόπολη Ρόδου: Το πρόγραμμα των Ακολουθιών της Μ. Τεσσαρακοστής στους ναούς της πόλης

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 5.00 το απόγευμα τελείται η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.
Κάθε Τετάρτη τελείται η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων
από 7.00 έως 9.00 το πρωϊ στις Ενορίες: Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Αγίας Αναστασίας, Αγίου Νικολάου, Αγίου
Ιωάννου, Αγίου Γεωργίου Άνω, Αγίου Γεωργίου Κάτω, Αγίου Δημητρίου (παλ. Κοιμητ.), Αγίας Σκέπης, Αγίων Αποστόλων, Αγίου Παντελεήμονος, Αγίου Φανουρίου, και Αναλήψεως του Κυρίου.
από 6.00 έως 8.00 το απόγευμα στις Ενορίες: Μητροπ. Ναός Εισοδίων Θεοτόκου, Αγίων Αναργύρων Εισοδίων Θεοτόκου Νεοχωρίου, Αγίου Δημητρίου Ροδινίου και Αγίου Χριστοφόρου.
Κάθε Παρασκευή από 7.00 έως 9.00 το πρωϊ τελείται η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων και από τις 7.00 το απόγευμα, η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Στον Άγιο Φανούριο η Ακολουθία των Χαιρετισμών αρχίζει στις 5.30 το απόγευμα και στην Ιερά Ανδρώα Κοινοβιακή Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Ιξιάς η Ακολουθία των Χαιρετισμών αρχίζει στις 9.00 το βράδυ.
Κάθε Κυριακή των Νηστειών σε όλους τους Ναούς τελείται η Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου από 7.00-10.00 το πρωί και ο Κατανυκτικός Εσπερινός στις 5.00 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, μετά το πέρας του οποίου ακολουθεί επίκαιρη ομιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα