Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την 25η Μαρτίου 1821

«Ημέρα μνήμης, τιμής, υπερηφάνειας και περισυλλογής η 25η Μαρτίου για όλους τους  Έλληνες

 Η 25η Μαρτίου του 1821 αποτελεί το πιο σημαντικό ιστορικό γεγονός στη νεότερη πορεία του Ελληνικού έθνους. Ο αγώνας των Ελλήνων για την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και τη Δικαιοσύνη, υπήρξε σύμβολο ελπίδας μέσα στο σκοτάδι της εποχής.
Το πάθος για Λευτεριά στην επανάσταση του 1821 είναι απαράμιλλο. Αυτό το πάθος θέλουμε να πάρουμε και να συνεχίσουμε σήμερα τον αγώνα για Ειρήνη. Αν θέλουμε Ειρήνη πρέπει να παλέψουμε για την Ειρήνη. Η λογική μερικών ότι αν θέλουμε Ειρήνη πρέπει να ετοιμαζόμαστε για πόλεμο είναι άκρως πολεμοκάπηλη. Μας οδηγεί στην άμυαλη ενίσχυση εξοπλισμών που απειλούν την παγκόσμια ειρήνη.
Σήμερα 203 χρόνια μετά την εξέγερση του 1821, οι Έλληνες  αγωνιζόμαστε για την περιφρούρηση των ιδεωδών των προγόνων μας  που αποτελούν φάρο για την «επόμενη ημέρα» της χώρας.  Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε να υπηρετούμε τα ίδια ιδανικά, έχοντας ως κύριο στόχο μας την ευημερία των πολιτών και την ενδυνάμωση της πατρίδας.
Για την Ελλάδα που θέλουμε και μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες, χρόνια πολλά στην πατρίδα μας.

 

Ρόδος 24-3-2024

Δημήτρης Γάκης
πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα