Μήνυμα Μ. Ιατρίδη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Σήμερα, οι καρδιές των Ελλήνων και των Ελληνίδων χτυπούν πιο δυνατά. Κάθε παλμός περιέχει τις θυσίες και τους αγώνες των προγόνων μας για μια ελεύθερη Ελλάδα, με ελεύθερους ανθρώπους.

Κάθε παλμός είναι εκδήλωση χαράς, πίστης και ευγνωμοσύνης για τη μεγάλη ημέρα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, για την έναρξη της Επανάστασης του 1821 και τη συνακόλουθη Παλιγγενεσία.

Κάθε παλμός περιέχει τα όνειρα, τις αγωνίες, τις επιτυχίες, συλλογικές και ατομικές, ενός έθνους που διαφεντεύει αυτήν την γωνιά της Ευρώπης και που αφήνει το στίγμα του σε όλο τον κόσμο μέσα από την ψυχή των ομογενών μας.

Κάθε παλμός, εδώ στην ακριτική Ελλάδα, επιβεβαιώνει τη θέληση μας να συνεχίσουμε την κληρονομιά των Δωδεκανήσιων προγόνων μας, οι οποίοι έδωσαν και αυτοί κομβικές μάχες κατά τη διάρκεια της Επανάστασης, για να ζούμε και να δημιουργούμε στον τόπο μας.

Κάθε παλμός περιέχει την ευλάβεια μας απέναντι στον Ευαγγελισμό της Παναγίας, της μητέρας όλων μας, και το κάλεσμά μας προς το όνομα της, για βοήθεια, συμπαράσταση, παρηγοριά, αλλά και αισιοδοξία.

Αυτοί οι παλμοί είναι η δύναμή μας, γιατί περιέχουν την αγάπη για την Πατρίδα μας, την πίστη στις αξίες μας, την πίστη στη νέα γενιά και το σθένος να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μας. Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζουμε την μακραίωνη παράδοση των προγόνων μας.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα