Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο: Ισχυρή ΝΔ στην Ελλάδα, σημαίνει ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, σημαίνει σταθερότητα

Την ανάγκη να είναι ισχυρή η Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου τόνισε η Μίκα Ιατρίδη από την Κάλυμνο, στο πλαίσιο των περιοδειών της ενόψει των εκλογών.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες της και να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα στελέχη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και τηλεδιάσκεψη με την Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Μαρία Συρεγγέλα.

Στη συνέχεια, η Μίκα Ιατρίδη συναντήθηκε με τους οδηγούς των ραδιοταξί Καλύμνου, και απηύθυνε χαιρετισμό στο 3ο Περιφερειακό Συνέδριο Καρδιαγγειακών Παθήσεων «Ημέρες Καλύμνου», με τον οποίο συνεχάρη τους διοργανωτές για τη βούλησή τους να οργανώνουν υψηλού επιπέδου επιστημονικά συνέδρια στο νησί και ευχαρίστησε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Καλύμνου που δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό για την υγεία των νησιωτών.

Περαιτέρω η βουλευτής Δωδεκανήσου κατέθεσε στεφάνι για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων σημειώνοντας ότι «κρατάμε τη θυσία τους βαθιά στην καρδιά και την ψυχή μας».

Σε δηλώσεις της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και πριν αναχωρήσει για τη Λέρο, η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Ξεκινήσαμε, μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα, ξανά την πορεία μας προς τις Ευρωεκλογές, εδώ από όπου αρχίζει η Ελλάδα μας, τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου μας, τα Δωδεκάνησα μας και την Κάλυμνο!

Για εμάς εδώ στην ακριτική Ελλάδα το ζητούμενο είναι η σταθερότητα, η αξιοπιστία και η σοβαρή εξωτερική πολιτική.

Αυτό, άλλωστε, είναι και το ζητούμενο των Ευρωεκλογών: Μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη!

Η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ωφελήσει διαχρονικά και τα νησιά μας. Πολλές από τις υποδομές μας, αλλά και επενδύσεις στον τόπο μας ενισχύθηκαν και ενισχύονται από τα κοινοτικά ταμεία.

Έχουν γίνει πολλά, μπορούν να γίνουν και πολλά περισσότερα.

Προχωράμε μαζί με τη μόνη αξιόπιστη και στιβαρή ευρωπαϊκή παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη των μεγάλων επιλογών, την παράταξη που είναι πάντα δίπλα σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες!

Όλοι μαζί στις 9 Ιουνίου προσερχόμαστε στις κάλπες και με την ψήφο μας εξασφαλίζουμε τη σταθερότητα και την πρόοδο της χώρας μας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα