Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Μια μεγάλη μπασκετική γιορτή το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival!

Παιδιά, μεγάλοι και… οικογένειες μαζί! Η μπασκετική γιορτή σε όλο το μεγαλείο της, αφού αυτό που προέχει είναι να ευχαριστηθούν τα παιδιά και μαζί με αυτά και οι γονείς τους. Η οικογενειακή… παράδοση θα συνεχιστεί και φέτος στο 6ο Kos 3X3 Basketball Festival, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φοίβος Κω από 2 έως 6 Αυγούστου στην πλατεία Ανταγόρα. Η μεγάλη μπασκετική γιορτή στην Κω θα αποτελέσει και… οικογενειακή υπόθεση, αφού πάνω απ’ όλα το μπάσκετ είναι γιορτή, είναι διασκέδαση και έτσι το αντιλαμβάνεται ο διοργανωτής Α.Σ. Φοίβος. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια οι διοργανωτές προβαίνουν σε μία σημαντική ενέργεια, θέλοντας να δημιουργήσουν όλες τις απαραίτητες συνθήκες για μία άκρως οικογενειακή κατάσταση.

Γιατί πάνω απ’ όλα, όσοι συμμετέχουν στο 6o Kos 3on3 Basketball Festival θα… γίνουν μία οικογένεια. Μετά από απαίτηση αρκετών φίλων του μπάσκετ, δημιουργείται και φέτος η οικογενειακή… κατηγορία (FAMILY) και σ’ αυτή μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά 14 ετών και μεγαλύτερα μαζί, με τους γονείς τους. Είναι αυτό που λέμε… οικογενειακή υπόθεση! Οι κατηγορίες FAMILY και ΟPEN είναι play for the fun και ήδη οι συμμετοχές είναι πολλές για το 6ος Kos 3X3 Basketball Festival, το οποίο διοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. και ο Α.Σ. Φοίβος Κω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα