Για την πρόκριση στην τελική φάση του Billie Jean King Cup η Εθνική ομάδα κοριτσιών U16

Για την πρόκριση της στην τελική φάση του Billie Jean King Cup θα προσπαθήσει στη Ρόδο η Εθνική μας ομάδα κοριτσιών U16. Η Εθνική μας ομάδα θα αποτελείται από τις τρεις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες U16, την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, την Δέσποινα Κοσκινά και την Μυρτώ Πρωιμάκη, που θα έρθουν στη Ρόδο για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην προκριματική φάση του διεθνούς τουρνουά, που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης από 2 έως 4 Αυγούστου. Προπονητής τους, όπως και στην περσινή μας ομάδα, θα είναι ο «δικός μας» Γιώργος Παρίσης, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό των κοριτσιών. Οι οκτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για την τελική φάση, που θα διεξαχθεί στη Τσεχία είναι οι εξής: Ελλάδα, Κύπρος, Τουρκία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Ισραήλ, Φινλανδία και Λετονία.

Στη Ρόδο θα βρεθούν τα μελλοντικά αστέρια του πανευρωπαϊκού γυναικείου τένις και οι δύο καλύτερες ομάδες θα προκριθούν στα τελικά της Τσεχίας. Για μία ακόμη φορά από 2 έως 4 Αυγούστου, οι προβολείς του τένις «πέφτουν» στη Ρόδο, για την προκριματική φάση του Billie Jean King Cup, που διοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και ο Ρ.Ο.Α., υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα