Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 2023

99.5

LIVE

Μέριμνα του Δήμου Ρόδου για τα πυρόπληκτα ζώα

Τρία ειδικά συνεργεία έχουν συγκροτηθεί από το Δήμο Ρόδου και τη Διεύθυνση Πρωτογενή Τομέα για την περισυλλογή και την παροχή βοήθειας στα πυρόπληκτα ζώα:

– Το πρώτο συνεργείο εντοπίζει και απεγκλωβίζει σκυλιά, γατάκια, κατσίκια και άλλα ζώα από τις περιοχές που έχουν πληγεί και τα μεταφέρει στον κτηνίατρο που συνεργάζεται με το Δήμο Ρόδου και σε άλλους κτηνιάτρους που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

– Το δεύτερο συνεργείο συγκεντρώνει τις τροφές που προσφέρουν εθελοντές για τα ελάφια σε σημείο συγκέντρωσης στο Ροδίνι και τις μεταφέρει στα καταφύγια των ελαφιών στον Προφήτη Ηλία και στη Σάλακο.

– Το τρίτο συνεργείο ακολουθεί το δεύτερο για την περισυλλογή χτυπημένων ζώων.
Τα ελάφια που περιθάλπονται φιλοξενούνται στο δημοτικό ελαφοκομείο μέχρι να αναρρώσουν. Κατσίκια, τράγοι και λοιπά ζώα φιλοξενούνται σε μονάδα δίπλα από τα δημοτικά σφαγεία.

Ο Δήμος Ρόδου διαθέτει τροφές σε εθελοντές που φιλοξενούν σκυλιά και αναλαμβάνει τα έξοδα περίθαλψης τους.
Οι ανάγκες σε τροφές είναι καλυμμένες από επιπρόσθετες προμήθειες του Δήμου Ρόδου ύψους 10.000 ευρώ, καθώς και από προσφορές ιδιωτών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε με τον κ. Γιώργο Κρητικό 6940684540 και τον κ. Καζώνη Ανδρέα 6947949329 ή στο τηλέφωνο 22413-61655 (8.00-15.00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα