Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Χρυσούλα Κεφαλιανού

Μία ακόμη συνδημότισσα μας, που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κέφαλο, την Χρυσούλα Κεφαλιανού υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».

Η Χρυσούλα Κεφαλιανού, με επαγγελματική και συνδικαλιστική δράση στον τουριστικό τομέα, γνωρίζει καλά όλα όσα πρέπει να γίνουν. Αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…εκτιμώ ότι ο Θεοδόσης Νικηταράς έχει προσπαθήσει και καταφέρνει να δίνει λύσεις σε ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν την Κέφαλο, την τοπική κοινωνία και τον τουρισμό. Η επαρκής υδροδότηση, ο προγραμματισμός επέκτασης του λιμανιού, η ολοκλήρωση του Βιολογικού καθαρισμού, και άλλες παρεμβάσεις σε διάφορα ζητήματα, μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε το μέλλον του χωριού μας από καλύτερη θέση.

Από την εμπειρία μου ως μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια, του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Κω και της Δωδεκανησιακής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, εκτιμώ ότι για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα του νησιού μας χρειάζεται ενότητα και γνώση, γιατί η εποχή μας έχει πολλές δυσκολίες. Για αυτό εμπιστεύομαι τον Θεοδόση και ενώνω τις δυνάμεις μου στον κοινό σκοπό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα