Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε στο Φανάρι, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πάτμου Ν. Τσαμπαλάκης

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνάντησε στο Φανάρι, στην Κωνσταντινούπολη, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της Πάτμου, Νικήτας Τσαμπαλάκης.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν ζητήματα για την ιστορία και τον πολιτισμό της Πάτμου, αλλά και για τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζει στη σύγχρονη εποχή.

Όπως αναφέρει ο κ. Τσαμπαλάκης:

Την Πέμπτη 09/11 , είχα την ιδιαίτερη τιμή και ευλογία να συναντήσω τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στο Φανάρι.
Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα σημαντική για το νησί μας, καθώς συζητήσαμε για την ιστορία και τον πολιτισμό της Πάτμου, αλλά και για τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζουμε στη σύγχρονη εποχή.

Ο Πατριάρχης μας υποδέχτηκε με μεγάλη ζεστασιά και μας έδειξε το ενδιαφέρον και την αγάπη, που τρέφει για την Πάτμο και τους κατοίκους της.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την φιλοξενία και την ευκαιρία, που μου έδωσε να ανταλλάξουμε απόψεις και να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας.

Σκοπός μας θα είναι τα επόμενα χρόνια να αποκτήσουμε στενές σχέσεις συνεργασίας με το Πατριαρχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα