Με το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τ. Σπανός

Για τη διευθέτηση του θέματος που αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση και την εξεύρεση λύσης σχετικά με τη στάθμευση των αυτοκινήτων στο πάρκινγκ του λιμανιού της Ακαντιάς

Συνάντηση για θέματα που απασχολούν το σύλλογο ενοικιαζομένων αυτοκινήτων (Ο Ήλιος) πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους του συλλόγου την Παρασκευή 23/09 στο γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών Τάσου Σπανού.

Στη συνάντηση, από πλευράς του Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, η προϊσταμένη προσόδων Μαρία Τρουλάκου και εκπρόσωπος της ελεγχόμενης στάθμευσης Μιχάλης Αντιφιλιώτης ενώ από πλευράς συλλόγου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Στέργος Γιαννάς, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Κορφιάτης, η ταμίας Μαριέτα Διάκου και η γραμματέας Ζωή Ξετρίχη.

Ο Αντιδήμαρχος άκουσε με μεγάλη προσοχή τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην διευθέτηση του θέματος που αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση και στην εξεύρεση λύσης σχετικά με την στάθμευση των αυτοκινήτων στο πάρκινγκ του λιμανιού της Ακαντιάς.

“Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα”, σύμφωνα με τον κ. Σπανό, “έγινε ανταλλαγή απόψεων και τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, γιατί δρομολογήθηκαν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και αρκετά χρόνια τον κλάδο”.
Καταλήγοντας ο κ. Σπανός επισήμανε: “Για την δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη η συνεργασία με κάθε επιχειρηματικό σύλλογο είναι σημαντική και η στήριξη δεδομένη, αφού η εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων παίζει σημαίνοντα ρόλο στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και συμβάλλει ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα