Με την Axion Hellas ταξίδεψαν στην Αστυπάλαια Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Γιάννης Μπουρούσης

Ιατρεία 17 διαφορετικών ειδικοτήτων έχουν στηθεί στην Αστυπάλαια και οι εθελοντές γιατροί της ομάδας δέχονται ήδη από χθες τους μικρούς και μεγάλους κατοίκους του νησιού για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις

Η Axion Hellas στο πλαίσιο της εθελοντικής και κοινωνικής προσφοράς βρίσκεται από χθες στην Αστυπάλαια, στον τρίτο προορισμό της δράσης της.

Ιατρεία 17 διαφορετικών ειδικοτήτων έχουν στηθεί στην Αστυπάλαια και οι εθελοντές γιατροί της ομάδας δέχονται ήδη από χθες τους μικρούς και μεγάλους κατοίκους του νησιού για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

Επίσης, τα παιδιά της Αστυπάλαιας είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους αθλητές του μπάσκετ Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Γιάννη Μπουρούση. Οι δύο καταξιωμένοι μπασκετμπολίστες ταξίδεψαν με την ομάδα της Axion Hellas εθελοντικά, για να παίξουν μπασκετ με τους μικρούς μας φίλους και να τους μιλήσουν για τα ”μυστικά” του αθλήματος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα