Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης – Αθώα η μητέρα για τις κατηγορίες της πορνογραφίας και της μαστροπείας

Ένοχος για βιασμό κρίθηκε ο Ηλίας Μίχος, ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

Το δικαστήριο, επίσης, καταδίκασε τον Ηλία Μίχο για κατάχρηση ανηλίκου, διευκόλυνση ανηλίκου να εκδίδεται, πορνογραφία ανηλίκου και παράνομη οπλοκατοχή.

Η μητέρα της ανήλικης καταδικάστηκε μόνο για πλημμεληματική εκβίαση, ενώ κρίθηκε αθώα για τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκου.

Ακόμη έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι από τις κατηγορίες. Ένοχοι, είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία, κρίθηκαν όλοι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, στους οποίους αποδίδονται οι κατηγορίες των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της παιδικής πορνογραφίας.

parapolitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα