Κεκλεισμένων των θυρών το Διαγόρας – Πανελευσιανιακός λόγω τιμωρίας

Ο Γ.Σ. Διαγόρας κάνει γνωστό ότι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, το προσεχές Σάββατο 28 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Βενετόκλειο», μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς.

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν αυστηρά μόνο όσα άτομα επιτρέπονται.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν συνολικά 30 άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και 14 ακόμη άτομα, τα στοιχεία των οποίων αναγράφονται σε ειδική κατάσταση, η οποία αποστέλλεται στην ΕΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που είναι κάτοχοι των ειδικών δελτίων ελευθέρας εισόδου του ΠΣΑΤ καθώς και οι κάτοχοι δελτίων ελεύθερης εισόδου των Ενώσεων Συντακτών οι διαπιστευμένοι από την ΕΟΚ δημοσιογράφοι καθώς και οι φωτορεπόρτερ/ φωτοειδησεογράφοι με την επίδειξη των δελτίων αναγνώρισης επαγγελματικής ταυτότητας των μελών της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα