Καστελλόριζο και «Δίκαιο της θάλασσας» Το Συνέδριο της ΠαΔΕΕ

Στις 21/7 στο Καστελλόριζο είναι προγραμματισμένος το συνέδριο «Το δίκαιο της θάλασσας», παρουσία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Tο Καστελλόριζο αναμένεται να φιλοξενήσει το συνέδριο «Το δίκαιο της θάλασσας», μία από τις δράσεις της ΠαΔΕΕ, το ΔΣ της οποίας βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα.

Η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) αποτελείται από εκλεγμένα πολιτικά πρόσωπα ελληνικής καταγωγής σε ξένα κοινοβούλια δεκάδων χωρών ανά τον κόσμο, με σκοπό την προώθηση του ελληνισμού, των γεωπολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών συμφερόντων της Ελλάδος, σε παγκόσμια κλίμακα.

Μία από τις δράσεις της ΠαΔΕΕ είναι το συνέδριο «Το δίκαιο της θάλασσας» στο ακριτικό Καστελλόριζο, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι και θα πραγματοποιηθεί και φέτος, την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, με κεντρικό ομιλητή τον τ. ΠτΔ κ. Π. Παυλόπουλο, τη συμμετοχή 10 Ομογενών Βουλευτών και πολιτειακών Γερουσιαστών παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Χαρδαλιά.

Το συνέδριο θα χαιρετίσει με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ν. Δένδιας.

Πριν από το συνέδριο θα γίνει επίσκεψη στη νήσο Ρω.

Θα απευθύνουν χαιρετισμό:

Leonidas Raptakis, US State Senator Rhode Island, Πρόεδρος Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.)
Νίκος Δένδιας, Υπουργός Εξωτερικών (χαιρετισμός recorded message)
Νικόλαος Χαρδαλιάς, Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Effie Triantafilopoulos, MPP Ontario Canada, 1η Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.)
Steve Georganas, Federal MP Australia, 2ος Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.)
Χρήστος Μπάρδος, εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παιδείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, (εκπρόσωπος Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου)
Στράτος Αμύγδαλος, Αντιδήμαρχος Μεγίστης (Καστελλόριζου)
Εισαγωγική νομική εισήγηση για το Δίκαιο της Θάλασσας – πρόλογος από τον Γεώργιο Ι. Νούλα, Διεθνολόγο, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αιγαίου & Νομικό Σύμβολο της Πα.Δ.Ε.Ε.

Κύριος Ομιλητής θα είναι ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

Θ’ ακολουθήσει συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα