Η Ρόδος στις αγαπημένες επιλογές των αναγνωστών του Guardian για ρομαντικές διακοπές!

Tο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων δημιούργησε στους αναγνώστες του διεθνούς μέσου, ξεχωριστές ταξιδιωτικές αναμνήσεις

O Guardian ζήτησε από τους αναγνώστες του να γράψουν για το αγαπημένο τους ρομαντικό ταξίδι. Κι έτσι, ανάμεσα σε περιγραφές για βαρκάδα στα κανάλια μίας πόλης της Πορτογαλίας ή διαμονή σε μία «cosy καλύβα» δίπλα σε μία παγωμένη λίμνη στη Σουηδία, υπάρχει και η γραπτή εξιστόρηση ενός ταξιδιού στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, μια αναγνώστρια γράφει για τις πρώτες διακοπές που έκανε με τον μετέπειτα σύζυγο της σε ένα μικρό κείμενο που τιτλοφορείται «Όλοι οι ρομαντικοί δρόμοι οδηγούν στη Ρόδο». Γράφει, λοιπόν, η Esra Kelham:

«Ο κόλπος του Αγίου Παύλου στη Λίνδο της Ρόδου είναι πανέμορφος. Πήγα εκεί με τον μετέπειτα σύζυγο μου για πρώτη φορά όταν απλά βγαίναμε μαζί, ήταν οι πρώτες μας κοινές διακοπές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι κολυμπούσαμε κοντά στο στόμα του κόλπου και βλέπαμε ένα γιγαντιαίο κοπάδι από ψάρια να περνάει δίπλα μας. Ήταν μαγικά. Πλέον επισκεπτόμαστε τη Ρόδο ως παντρεμένο ζευγάρι και πάντα επιστρέφουμε στον κόλπο του Αγίου Παύλου για να ζήσουμε ξανά εκείνες τις υπέροχες πρώτες διακοπές.

Δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη η επιλογή της Ρόδου, καθώς το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων αποτελεί διαχρονικά αγαπημένο προορισμό των Βρετανών. Άλλωστε, και ο Guardian κατά καιρούς φιλοξενεί τουριστικά και ταξιδιωτικά αφιερώματα για τα αξιοθέατα, τις παραλίες και τα ξενοδοχεία του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα