Η πριγκίπισσα Κέιτ ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο

Η πριγκίπισσα Κέιτ, η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει καρκίνο και έχει ξεκινήσει χημειοθεραπεία, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στα μέσα Ιανουαρίου, “οι εξετάσεις αποκάλυψαν την παρουσία καρκίνου”, εξήγησε χωρίς να διευκρινίσει τη φύση της νόσου.

“Είμαι τώρα στην αρχή μιας θεραπείας” χημειοθεραπείας, πρόσθεσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η πριγκίπισσα Κέιτ δήλωσε ότι πάει “καλά” και ζήτησε σεβασμό στην ιδιωτική της ζωή.

“Μας πήρε χρόνο να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις”, τα τρία παιδιά της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, δήλωσε η Κέιτ.

“Όπως τους είπα, είμαι καλά, και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας σε πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ”, πρόσθεσε, λέγοντας ότι ελπίζει ότι ο κόσμος θα καταλάβει πως “χρειαζόμαστε χρόνο, χώρο και ήσυχη ιδιωτική ζωή καθόσον συνεχίζω τη θεραπεία μου”.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, ο οποίος ανήλθε στον θρόνο τον Σεπτέμβριο του 2022, διαγνώστηκε επίσης με καρκίνο στις αρχές Φεβρουαρίου.

ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα