Η Μαρία Ζήφου νέα ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Ρόδου σε θέματα πολεοδομίας-χωροταξίας

Η Μαρία Ζήφου προσελήφθη νέα ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη σε θέματα πολεοδομίας-χωροταξίας. Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Προσλαμβάνουμε τη Μαρία Ζήφου του Εμμανουήλ, Πτυχιούχο Α.Ε.Ι με εξειδίκευση σε θέματα πολεοδομίας-χωροταξίας, ως Ειδική Σύμβουλο Δημάρχου για την επικουρία του κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Το αντικείμενο των καθηκόντων της, θα είναι η συνεπικουρία στο έργο του Δημάρχου, θα παρέχει εξειδικευμένες γνώμες και υπηρεσίες σχετικά με χωροταξικό, περιφερειακό και πολεοδομικό σχεδιασμό, βιώσιμη χωρική ανάπτυξη, χρήσεις γης, χωροθέτηση και αδειοδότηση επενδύσεων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, χρήσεις γης στις προστατευόμενες περιοχές, αναπτυξιακή στρατηγική, πολεοδομική οργάνωση, αστικές αναπλάσεις, ενίσχυση της ανθεκτικότητας του Δήμου στο πλαίσιο της κλιματικής κρίσης.
Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος Ρόδου
Αλέξανδρος Βασίλειος Κολιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα