Στη Ρόδο η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θυμάτων Τροχαίων, 26-28 Απριλίου

Κλείνοντας 20 χρόνια 2004-2024  δράσεων, η Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ(EFTHITA-OBSERVATORY ROAD SAFETY RHORES), μέλος της F.E.V.R.(Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) ανέλαβε την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της F.E.V.R.(Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) στη Ρόδο με την συμμετοχή εκπροσώπων της από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ιρλανδία Ισπανία, Πορτογαλία, Κροατία και Πολωνία στις 26-28 Απριλίου 2024.

Η συνεργασίας μας με όλους τους Ευρωπαϊκούς-Παγκόσμιους οργανισμούς, επιστημονικούς φορείς, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα αλλά και της υποστήριξης μελών και εθελοντών της, προσβλέπει στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας, της υποστήριξης των θυμάτων, της απόδοσης δικαιοσύνης και της ανάπτυξης στρατηγικών προγραμμάτων για βιώσιμες πόλεις για δρόμους ζωής μηδενίζοντας τους θανάτους και τους τραυματισμούς οδικής κυκλοφορίας.

Φιλοδοξούμε, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  στην έναρξη των διεργασιών της Γενικής Συνέλευσης της F.E.V.R να πετύχουμε την ανταλλαγή απόψεων, με την δέσμευση της Πολιτείας και γενικότερα να δοθούν απαντήσεις στα θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια με στόχο την μείωση 50% των τροχαίων συμβάντων ως το 2030 με την παρουσία μελών της Κυβέρνησης, της  Ευρωβουλής, της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμος-Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου).

Η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της FEVR στη Ρόδο, αποτελεί πρόκληση όχι μόνο της επιστημονικής αλλά και της κοινωνικής συνάντησης φορέων και μελών της FEVR που στόχο έχουν την πραγμάτωση των προσδοκιών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα