Γυναίκα – Αναγέννηση – Μεταμόρφωση: Eκδήλωση της “VIVERE Pro events” για την Ημέρα της Γυναίκας

Με σύνθημα το “feel great, look great” και με κεντρική ιδέα την μεταμόρφωση και την αναγέννηση, η νεοσύστατη “VIVERE Pro events”, ετοιμάζεται να συστηθεί στο ευρύ κοινό, με μια λαμπερή εκδήλωση, αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Γυναίκα – Μεταμόρφωση – Αναγέννηση» και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Mediterranean”, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022, στις 6 το απόγευμα.

Πέντε γυναίκες, από διαφορετικούς χώρους η κάθε μια, μέσα από την παρουσίαση της δουλειάς τους αλλά και τη βιωματική τους αφήγηση, θα δώσουν τον δικό τους «ορισμό» στην αναγέννηση, που περνά μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές, με στόχο την αυτοβελτίωση, την αυτοπεποίθηση, τη μεταμόρφωση.

Στο πάνελ της εκδήλωσης θα συμμετάσχουν οι :

Μαρία Δημητραδιού, αισθητικός – κοσμητολόγος (Medi Aesthetics Maria Dimitradiou)

Μάγδα Καζόλη , image consultant and personal stylist  (House of Colour Magda Kazoli)

Μαρία Κορινθίου , ηθοποιός συγγραφέας και συνιδιοκτήτρια εταιρίας παραγωγής,  η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και των εκδόσεων

Αναστασία Κορινθίου, συγγραφέας, υπεύθυνη αξιολόγησης στον εκδοτικό οίκο «Υδροπλάνο»

Ήρα Λουτσιού, ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια

Οι ομιλήτριες, θα αποκαλύψουν τα «μυστικά» με τα οποία μπορεί μια γυναίκα να πετύχει την μεταμόρφωσή της, με τρόπο απλό και φυσικό, αποκτώντας ένα απόλυτα προσωπικό στυλ.

«Μυστικά» που θα αναδείξουν την εμφάνισή τους, θα βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση ακόμα και στον τρόπο που αντιλαμβάνονται και επανεκτιμούν τον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι ακριβώς αυτός: να αναδείξει πώς μπορεί η μεταμόρφωση και η αναγέννηση να επιτευχθεί, τόσο ως εσωτερική / ψυχολογική διεργασία, όσο και εξωτερικά. Επιδιώκει να βοηθήσει τις γυναίκες που θα την παρακολουθήσουν, να «ξεκλειδώσουν» κομμάτια της προσωπικότητάς τους που δεν τολμούν να αναδείξουν, να τολμήσουν χωρίς φόβο τις αλλαγές που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους και θα επανακαθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο βγάζουν τον εαυτό τους προς τα έξω, με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη και την εξέλιξή τους.

Η “VIVERE Pro eventsείναι μια νέα εταιρεία παραγωγής και οργάνωσης εκδηλώσεων, φτιαγμένη από Ροδίτισσες, που θέλουν να δώσουν το δικό τους στίγμα στο χώρο, μέσα από  ένα ευρύ φάσμα events ποιότητας, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, σεμιναρίων, ημερίδων, workshops,  μουσικών και θεατρικών παραστάσεων και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς,  να παρέχει υψηλού επιπέδου ποιότητας και περιεχομένου υπηρεσίες, όσον αφορά τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα. Επίσης, δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης.

Η εκδήλωση «Γυναίκα – Μεταμόρφωση – Αναγέννηση» απευθύνεται μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες και η είσοδος θα γίνει με την επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο vivere.pro22@gmail.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα