Γιατί η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε σήμερα ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Βασιλικός συντάκτης εξηγεί τους λόγους που η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να κάνει τη σοκαριστική ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο σήμερα.

Με την Κέιτ Μίντλετον να ανακοινώνει πως διαγνώστηκε με καρκίνο, δημοσιογράφος που καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ εξηγεί γιατί η σοκαριστική ανακοίνωση έγινε σήμερα από την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε λεπτομέρειες για τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά από μια εγχείρηση που επιβεβαίωσε ότι έχει καρκίνο. Επαίνεσε τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ για την υποστήριξή του.

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον το ανακοίνωσε σήμερα

Μιλώντας στο ITV News Charlene White μετά την αναπαραγωγή του μηνύματος, συντάκτης που καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ εξήγησε τον λόγο που η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε τη σημερινή ημέρα.

«Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα και γιατί το έκαναν σήμερα, πρόκειται για τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Τελείωσαν το σχολείο σήμερα για τις διακοπές του Πάσχα.

Έχουν περίπει τρεις ή τέσσερις εβδομάδες εκτός σχολείου. Ενώ η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αφιέρωσαν χρόνο για να τους το πούνε και προφανώς δεν υπάρχει πιο δύσκολο έργο για έναν γονέα να πει στα παιδιά του ότι κάποιος από τους δύο έχει καρκίνο.

Τελείωσαν το σχολείο σήμερα, οπότε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από την αναπόφευκτη κάλυψη της ιστορίας από τα μέσα ενημέρωσης.

Είναι σε διακοπές, μπορούν να τους κρατήσουν μακριά από τους φίλους και το σχολείο τους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό το παλάτι του Κένσινγκτον έκανε την ανακοίνωση για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον σήμερα» σημειώνει χαρακτηριστικά.

in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα