Γιάννης Παρασκευάς: Δεν είχαμε το σθένος να υπερασπιστούμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και την προσφορά του στον τόπο

Της Ρένας Παυλάκη

«Το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορικό χρέος να επαναφέρει την πολιτική στο προσκήνιο. Ακόμα κι αν δεν είναι σήμερα απόλυτα διαμορφωμένο αυτό το ζητούμενο, ή το περιεχόμενο, πρέπει να γίνει.  Το ΠΑΣΟΚ έχει μια ιστορία. Και το δυστύχημα για όλους εμάς που βιώσαμε αυτή την ιστορία,  είναι ότι δεν είχαμε το σθένος να υπερασπιστούμε και την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και το ήθος και την προσφορά του στον τόπο».

Αυτό δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων  του Real Voice ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Παρασκευάς, ενόψει της εσωκομματικής ψηφοφορίας της προσεχούς Κυριακής όπου ο όρος ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει στη νέα ονομασία του σημερινού ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιάννης Παρασκευάς δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι ήταν λάθος η αλλαγή του ονόματος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος σε ΚΙΝΑΛ, η οποία υπαγορεύτηκε από την πεποίθηση των τότε κρατούντων ότι ήταν αρνητικά φορτισμένο και έπρεπε να αλλάξει. Ο κ. Παρασκευάς είπε ότι δεν αρκεί να αλλάξεις το περιτύλιγμα, όταν έχει πρόβλημα το περιεχόμενο.

Ακούστε τον εδώ:

 

 

Την Κυριακή 8 Μαΐου στη διάρκεια εσωκομματικής ψηφοφορίας για

την ανάδειξη συνέδρων, στο ΚΙΝΑΛ θα ψηφιστεί και η νέα ονομασία του

κόμματος, με κύριο συστατικό τον όρο «ΠΑΣΟΚ».

Παράλληλα θα γίνει ανάδειξη των Τοπικών και Νομαρχιακών

Επιτροπών.

Όσοι προσέλθουν θα κληθούν να επιλέξουν την ονομασία του κόμματος

όπου ανάμεσα στις προτάσεις είναι «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» και

«ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη», ενώ δεν αποκλείονται να

προκύψουν και άλλες. Το σήμα που θα κυριαρχεί θα είναι ο γνωστός

ήλιος.

Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4602 , 54 στα Δωδεκάνησα, οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη

αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά

όργανα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα