Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Γιάννης Παππάς στον RV: “Είναι τεράστια η ευθύνη – Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση” (audio)

Ο Γιάννης Παππάς, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Βουλευτής Δωδεκανήσου στις εκλογές της 21ης Μαΐου, με το “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο, φιλοξενήθηκε σήμερα στο στούντιο του Real Voice 99.5 και στην εκπομπή “Πρωινό Χ-press” με τη Ρένα Παυλάκη.

της Νατάσας Παμπρή

Ο κ. Παππάς που υπερδιπλασίασε τις ψήφους του από τις εκλογές του 2019, φθάνοντας σχεδόν τις 19.000 στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, ευχαρίστησε μέσω του σταθμού μας τους ψηφοφόρους που ψήφισαν τη ΝΔ και τίμησαν τον ίδιο με το σταυρό προτίμησης.

“Είναι τεράστια η ευθύνη. Έχω δεσμευθεί ότι η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες δε θα αλλάξει. Ήμουν δίπλα στον πολίτη συνεχώς, με ειλικρίνεια και όχι με το ψεύτικο χτύπημα στην πλάτη και με άλλες μεθόδους. Είναι μία σχέση που χτίζεται με πολύ δουλειά και προσπάθεια.

Κάναμε πολύ δουλειά στα νησιά μας, από κοινού με τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης. Ειδικά με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την τεράστια προσπάθεια σε παρεμβάσεις που γίνεται, με πράξεις, με έργα, με τα ρεκόρ που σπάνε το ένα μετά το άλλο, προσπαθώ και εγώ να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις, όπου χρειάζεται.

Ζούνε σε ένα μικρόκοσμο δικό τους αυτοί που διαβιούν μέσα στη μιζέρια και έχουν μείνει μόνοι τους, τους έχει απομονώσει ο κόσμος”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι οι 20 μονάδες διαφορά της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά, αλλά και με το 50% στα Δωδεκάνησα – το μεγαλύτερο ποσοστό που κατέγραψε πανελλαδικά η ΝΔ- αιφνιδίασε ευχάριστα, αφού και ο ίδιος εκτιμούσε ότι η διαφορά θα κυμαινόταν στις 8 με 9 μονάδες, αλλά και για την προσωπική του επιτυχία με την επιβράβευση του κόσμου υποστήριξε ότι:
“Το τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα με αυτή τη διαφορά για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Το έβλεπα να έρχεται, αλλά ήθελα να είμαι μετριοπαθής. Δεν είναι απλό αυτό που έγινε και προσωπικά το αποτέλεσμα μου δημιουργηθεί τεράστια ευθύνη”.

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στην τακτική που επιλέγουν να κινούνται συνάδελφοι του μέσα από τη διαδικασία των Ερωτήσεων-Επερωτήσεων στη Βουλή, επισήμανε ότι ο ίδιος διαφωνεί, αφού ο Βουλευτής για να ενεργήσει άμεσα και δραστικά θα πρέπει να τρέξει στα υπουργεία και να αναζητήσει λύσεις: Αν περιμένω από τις αναφορές και τις ερωτήσεις να πάρω απαντήσεις, αφήνω πίσω πολύτιμο χρόνο…Λειτουργούμε άμεσα. Θέλω άμεσα να έχω λύσεις. Δε μπορώ να αφήνω κάτι για το αύριο. Πρέπει να προχωράνε οι διαδικασίες.

Ως προς το σχεδιασμό για την επόμενη μέρα από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι “Θέλουμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας καλύτερη, να μπορεί ο πολίτης να δημιουργήσει, να αισθάνεται ασφάλεια, αυτά είναι στο σχεδιασμό μας, έχουμε πολλά να κάνουμε και κάποια πράγματα όπου χρειάζεται θα βελτιωθούν ή όπου δεν έγιναν, θα γίνουν.

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή τη στιγμή ψηφίζουμε Κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση.

Θα πρέπει να έχουμε μία αυτοδύναμη Κυβέρνηση για να συνεχισθεί η σταθερότητα στη χώρα.

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός στις 21 Μαΐου και πρέπει να επαναληφθεί στις 25 Ιουνίου.

Η αντιπολίτευση συνεχίζει να λέει τα ίδια που έλεγε και προεκλογικά. Με πονούσε όταν έβλεπα να βάζουν τα νέα παιδιά να μιλάνε με μίσος για το ελληνικό κράτος. Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη, γύρισε την πλάτη στη μπουρδολογία. Κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Εμείς μιλάμε με επιχειρήματα, με κοστολογημένο πρόγραμμα και χωρίς τοξικότητα. Δε χαλαρώνουμε. Αυτό που κάναμε πριν από λίγες εβδομάδες πρέπει να το επαναλάβουμε για ισχυρή ΝΔ και Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι ξεκίνησε ήδη με την ίδια όρεξη την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης. Έχουμε όραμα, σχέδιο και στόχο την καλύτερη λειτουργία του κράτους, είπε καταλήγοντας.

Ερωτηθείς, τέλος, αν θα υπουργοποιηθεί στο νέο υπουργικό συμβούλιο, δεδομένου ότι έκανε ρεκόρ ψήφων, αλλά και η Δωδεκάνησος έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά στη ΝΔ, φθάνοντας το 50%, απάντησε ότι “Είναι στο χέρι του Πρωθυπουργού, εγώ θα κάνω τον αγώνα μου όπως πρέπει να τον κάνω…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα