Γ. Πάππου για σεζόν: Μετά από 20 χρόνια υποδεχόμαστε τουρίστες στη Ρόδο Μάρτιο! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Την αισιοδοξία του για τις προοπτικές της φετινής τουριστικής σεζόν στη Ρόδο εξέφρασε μιλώντας στον Real Voice ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου, τονίζοντας ότι μετά από μία 20ετία σχεδόν, το νησί υποδέχθηκε τουρίστες Μάρτιο μήνα.

«Όλα τα μηνύματα που εισπράττουμε είναι μόνο θετικά, ενώ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια είδαμε τουρίστες στη Ρόδο Μάρτιο. Είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ θετικό, βοηθάει ενισχυτικά και στην ψυχολογία και των κατοίκων και των επαγγελματιών, διότι βλέπουμε μία επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε να ανοίξουν τα καταστήματά τους όλα τα μηνύματα τα οποία εισπράττουμε από τις τροφοδότριες τουριστικές αγορές είναι μόνο θετικά, απολύτως θετικά κι ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μία πάρα πολύ καλή τουριστική περίοδο η οποία θα δώσει ανάσα και στις οικογένειές μας και στο κράτος.
Άρα πρέπει όλοι τώρα να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις, ούτως ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το καλύτερο δυνατό τους επισκέπτες μας οι οποίοι επίσης είναι οι διαφημιστές, οι πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό, ούτως ώστε να μπορέσουμε να προσελκύσουμε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, αλλά και ποιοτικότερους τουρίστες οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα στην οικονομία”, ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ακούστε τις δηλώσεις του Γιάννη Πάππου στον Real Voice

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα