Γ. Παπασταματάκης: Οι διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες της Ρόδου, στους 10 πιο πετυχημένους διεθνώς (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Με τους Διεθνείς Ποδηλατικούς Αγώνες, με 150 συμμετοχές από 26 χώρες του κόσμου, η Ρόδος επέστρεψε θεαματικά στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Από τις 12 Μαρτίου μέχρι σήμερα, το νησί έζησε στους ρυθμούς μιας μεγάλης αθλητικής γιορτής, που είχε ως αποτέλεσμα την ανυπολόγιστης αξίας προβολή του νησιού σε όλον τον κόσμο.
Ο κ. Γιάννης Παπασταματάκης , πρόεδρος του ποδηλατικού ομίλου Ρόδου “ΡΟΔΗΛΙΟΣ”, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5, είπε ότι οι μοναδικοί αγώνες ποδηλάτου στην Ελλάδα είναι αυτοί της Ρόδου, οι οποίοι κατατάσσονται στους 10 πιο πετυχημένους αγώνες διεθνώς.
Διοργανωτές της κορυφαίας ποδηλατικής γιορτής είναι ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος» και η εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών αγώνων «Sports Tours Hellas». Συνδιοργανωτές είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, ενώ υποστηρικτής είναι το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ). Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της UCI (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας) και της ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας).

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Γιάννη Παπασταματάκη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα