Γ. Χατζημάρκος στον RV: “Aπό την ημέρα που αναλάβαμε, σκουπίζουμε και σφουγγαρίζουμε τα υπολείμματα του πάρτι στο οποίο, όχι μόνο δεν ήμασταν καλεσμένοι, αλλά πληρώσαμε και τον λογαριασμό” (audio)

"Μας παρέδωσαν το πιο προβληματικό οδικό δίκτυο με άπειρες κακοτεχνίες και ελλείψεις" δηλώνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Στην οικτρή κατάσταση στην οποίαν παρέλαβε το οδικό δίκτυο των νησιών, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, με δήλωσή του στον Real Voice 99,5, μετά την υπογραφή με τον ανάδοχο της σύμβασης για την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών LED, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφέρειας, σε 13 νησιά των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων. Σημειώνεται ότι στην Ρόδο έχει ήδη αντικατασταθεί ο οδοφωτισμός σε ένα μεγάλο μέρος του επαρχιακού οδικού δικτύου και τώρα επίκειται η επέκταση της αντικατάστασης και σε άλλα σημεία, ενώ το αντίστοιχο έργο υλοποιείται και στην Κω. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά θα υλοποιηθεί έργο ταυτόχρονα σε 13 νησιά.

Ο κ. Χατζημάρκος τόνισε ότι ο οδοφωτισμός, ουδέποτε ήταν προτεραιότητα ενός μέρους του πολιτικού προσωπικού του τόπου που ξέχασε τι έκανε και τι άφησε πίσω του, όταν ήταν στα πράγματα.

Έκανε λόγο για μια ανίερη συμμαχία αυτού του πολιτικού προσωπικού “με ένα κομμάτι της κοινωνίας που παριστάνει ότι ξέχασε τί στήριζε και πού ζούσε όλα αυτά τα χρόνια της παρακμής και τώρα ζητούν να γίνουν όλα “εδώ και τώρα”, για να δώσουν άλλοθι στο χθες και να νομιμοποιήσουν την ανικανότητα και την δολιότητα της περιόδου τους”.

Εμείς, από την πλευρά μας, από την ημέρα που αναλάβαμε, σκουπίζουμε και σφουγγαρίζουμε τα υπολείμματα του πάρτι στο οποίο όχι μόνο δεν ήμασταν καλεσμένοι αλλά πληρώσαμε τον λογαριασμό στο ακέραιο. Σε όλους τους τομείς της ζωής μας, φτιάχνουμε πράγματα που είχε ξεχάσει και ο χρόνος” σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι “στο οδικό δίκτυο, αυτό που παραλάβαμε δεν αντέχει σε καμία κριτική.Αν ακούσει κανείς αυτούς που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, θα νομίζει ότι μας παρέδωσαν υπερσύγχρονες λεωφόρους που κατέρρευσαν επί των ημερών μας. Ε λοιπόν μας παρέδωσαν το πιο προβληματικό οδικό δίκτυο με άπειρες κακοτεχνίες και ελλείψεις”.

Ακούστε εδώ την δήλωση του Περιφερειάρχη

Διαβάστε ολόκληρη η δήλωση του Περιφερειάρχη στον Real Voice 99,5

“Ζούμε σε μια παράξενη περίοδο της ιστορίας. Με κραυγές. Πολλές. Κραυγές και αμνησία. Από ένα κομμάτι της κοινωνίας που παριστάνει ότι ξέχασε τι στήριζε και που ζούσε και ένα κομμάτι του πολιτικού προσωπικού που ξέχασε τι έκανε και τι άφησε πίσω του, όταν ήταν στα πράγματα.

Σήμερα, αυτή η ανίερη συμμαχία απαιτεί να φτιαχτούν ΟΛΑ. Όλα και Τώρα. Και είναι τόση η δήθεν ευαισθησία τους, που αν δεν είναι ΟΛΑ ή δεν είναι ΤΩΡΑ, δεν τους φτάνει. Αυτό το κάνουν για να δώσουν άλλοθι στο χθες. Να νομιμοποιήσουν την ανικανότητα και την δολιότητα της περιόδου τους.

Εμείς, από την πλευρά μας, από την ημέρα που αναλάβαμε, σκουπίζουμε και σφουγγαρίζουμε. Τα υπολείμματα του πάρτι στο οποίο όχι μόνο δεν ήμασταν καλεσμένοι αλλά πληρώσαμε τον λογαριασμό στο ακέραιο.

Καθημερινά και σε όλο το μήκος και πλάτος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, φτιάχνουμε. Όχι γιατί κάποιοι φωνάζουν, άλλωστε ο δικός τους πήχης ήταν το πάτωμα.

Σε όλους τους τομείς της ζωής μας, φτιάχνουμε πράγματα που είχε ξεχάσει και ο χρόνος. Στην πιο δύσκολη περίοδο και με τον μικρότερο στην ιστορία του τόπου προϋπολογισμό, φτιάχνουμε και βελτιώνουμε την ζωή μας.

Στο οδικό δίκτυο, αυτό που παραλάβαμε δεν αντέχει σε καμία κριτική.

Αν ακούσει κανείς αυτούς που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, θα νομίζει ότι μας παρέδωσαν υπερσύγχρονες λεωφόρους που κατέρρευσαν επί των ημερών μας.

Ε λοιπόν μας παρέδωσαν το πιο προβληματικό οδικό δίκτυο με άπειρες κακοτεχνίες και ελλείψεις.

Κάθε μέρα που περνά αυτό γίνεται καλύτερο. Με δουλειά που βασίζεται σε σχέδιο, προτεραιότητες και σοβαρότητα. Ο φωτισμός του οδικού δικτύου δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητες κανενός από αυτούς που με ζήλο ασκούνται στην πολιτική της λακκούβας. Ο φωτισμός του οδικού δικτύου, ήταν δική μας προτεραιότητα.

Μετά την Ρόδο και την Κω, στην οποία τώρα υλοποιείται το μεγαλύτερο στην ιστορία του νησιού έργο οδοφωτισμού (και το οποίο επίσης έχει βρεθεί στο στόμα της συμμορίας του ΟΛΑ/ΤΩΡΑ) μελετήσαμε και δημοπρατήσαμε ένα ακόμα έργο που αφορά δεκατρία νησιά.

Αυτός είναι ο δικός μας πήχης. Αυτό είναι το δικό μας Νότιο Αιγαίο!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα