Γ. Χατζημάρκος: Σε έναν τόπο στον οποίο ο δημόσιος διάλογος κατακλύζεται απο εμμονικές κραυγές μηδενισμού, έρχονται τα επίσημα στοιχεία, το ένα μετά το άλλο

Την πανευρωπαϊκή πρωτιά του Νοτίου Αιγαίου στη μείωση της ανεργίας, σχολιάζει ο Περιφερειάρχης

“Σε έναν τόπο στον οποίο ο δημόσιος διάλογος κατακλύζεται απο εμμονικές κραυγές μηδενισμού, έρχονται τα επίσημα στοιχεία, το ένα μετά το άλλο, για να επιβεβαιώσουν αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας καταλαβαίνει με τον απλό τρόπο που αυτή αποκωδικοποιεί τις αλλαγές στη ζωή της”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, σχολιάζοντας την πανευρωπαϊκή πρωτιά του Νοτίου Αιγαίου όσον αφορά τη μείωση της ανεργίας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζημάρκος αναφέρει:

“ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί Καλή Είδηση !
Μετά την Πανευρωπαϊκή πρωτιά που κατακτήσαμε σε ρυθμό ανάπτυξης, η Eurostat ανακοίνωσε και την πρωτιά της Περιφέρειας μας, ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες, στην κατάταξη με βάση την μείωση της ανεργίας.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια όταν τα στοιχεία της Eurostat, σε μια περίοδο κατά την οποία οι προκλήσεις της εποχής έχουν σημαδέψει την πορεία της κάθε περιοχής της Ευρώπης με καθοριστικό τρόπο, μιλάνε απο μόνα τους.
Σε έναν τόπο στον οποίο ο δημόσιος διάλογος κατακλύζεται απο εμμονικές κραυγές μηδενισμού, έρχονται τα επίσημα στοιχεία, το ένα μετά το άλλο, για να επιβεβαιώσουν αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας καταλαβαίνει με τον απλό τρόπο που αυτή αποκωδικοποιεί τις αλλαγές στη ζωή της.
Συγχαρητήρια στις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις των νησιωτικών κοινωνιών, σε αυτό το συντριπτικό, και σιωπηλό, κομμάτι της πατρίδας μας, για τον εξαιρετικό αγώνα τους 💪
Μας έκαναν για μία ακόμη φορά περήφανους και η δέσμευση μας απέναντι τους είναι να συνεχίσουμε να τους υπηρετούμε με πάθος και αφοσίωση στο σχέδιο που παράγει αποτελέσματα που διαχέονται στην κοινωνία.

ΥΓ: Δεν θα την γλυτώσει την καταγγελία η Eurostat απο τις τοπικές μοιρολογίστρες.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα