1.878 υποψήφιοι στη μάχη των πανελληνίων από τα Δωδεκάνησα (audio)

1.440 από τα ΓΕΛ και 438 από τα ΕΠΑΛ - Δύο Λύκεια της Ρόδου αντιμετώπισαν πρόβλημα από την κυβερνοεπίθεση

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά και με απόλυτη ασφάλεια, διαβεβαιώνουν με κοινή ανακοίνωσή τους τα υπ. Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης προσθέτοντας ότι τα θέματα μεταδίδονται από εντελώς διαφορετική πλατφόρμα.

Αναφερόμενα στη χθεσινή κυβερνοεπίθεση για δεύτερη ημέρα στην Τράπεζα Θεμάτων κατά τη διάρκεια των προαγωγικών εξετάσεων τη χαρακτήρισαν ως την πιο σημαντική επίθεση που έχει γίνει σε ελληνικό δημόσιο κυβερνητικό οργανισμό. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης μιλώντας στον Real Voice 99.5 και την εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” και στους δημοσιογράφους Νατάσα Παμπρή και Τέρη Χατζηιωάννου, τόνισε ότι σήμερα όλα κύλησαν ομαλά, ενώ το προηγούμενο διήμερο στο νομό μας προβλήματα αντιμετώπισαν δύο λύκεια της Ρόδου, το 2ο και το 4ο ΓΕΛ.

Στη μάχη των πανελλαδικών ρίχνονται αύριο Πέμπτη 1/6 και την Παρασκευή 2 Ιουνίου, 1.440 υποψήφιοι από τα ΓΕΛ και 438 από τα ΕΠΑΛ της Δωδεκανήσου, ενώ 42 άτομα θα εξετασθούν προφορικά στο ειδικό εξεταστικό κέντρο της Ρόδου, στο 1ο Γυμνάσιο Ρόδου (Καπνοβιομηχανία).

Οι πανελλήνιες ξεκινούν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας καταρχήν στα ΕΠΑΛ και την επομένη στα Γενικά Λύκεια της χώρας.

Οι υποψήφιοι με προφορική εξέταση -κυρίως με προβλήματα δυσλεξίας- είναι λιγότεροι φέτος, όπως παρατήρησε ο κ. Παπαδομαρκάκης, ενώ γενικότερα ο αριθμός των υποψηφίων συνολικά είναι στα ίδια επίπεδα με όλα τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα