Γ. Χατζημάρκος: Ο ΦοΔΣΑ κλείνει πληγές του παρελθόντος – Στην Τήλο σήμερα η παρουσίαση του “Just go Zero”

Με τον Μανώλη Γραφάκο, συνεργαζόμαστε καθημερινά εδώ και δύο χρόνια. Η ίδρυση του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, πυροδότησε μια αλυσίδα έργων και πρωτοβουλιών που τα νησιά μας είχαν ανάγκη χθες, δηλώνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, με αφορμή την παρουσία του κ. Γραφάκου στη Ρόδο και την παρουσίαση του προγράμματος στην Τήλο για την κυκλική οικονομία.

Ο κ. Χατζημάρκος προσθέτει ότι: Στα γραφεία μας στη Ρόδο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε ξανά όλα τα ανοικτά θέματα νησί-νησί. Ολες τις πληγές που κλείνουμε μεθοδικά και επίμονα με σωστό σχεδιασμό και συνεργασία. Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος και ο Περιφερειάρχης και Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Ν. Αιγαίου, βρίσκονται στην ίδια πλευρά, αυτή της αποκατάστασης του Περιβάλλοντος με τρόπο που θα μας κάνει περήφανους.

Όπως ακριβώς η πρωτοβουλία που πάμε σήμερα στην Τήλο να παρουσιάσουμε, το πρόγραμμα “Just go Zero”, τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων με μηδενικό υπόλειμμα! Ναι, με μηδενικό υπόλειμμα.

Γιατί, και αυτό έγινε πράξη στην Περιφέρεια που αγαπά την πρόοδο, την καινοτομία, το Αύριο. Το πρόγραμμα που αποδεικνύει στην πράξη ότι όταν δουλεύουμε συγκροτημένα όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα