Γ. Αμυράς στον Real Voice: Λύση για τα ελάφια στη Ρόδο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια – Έτοιμη η χρηματοδότηση

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στον Real Voice, αναφορικά με την επικείμενη σύσκεψη για το ζήτημα των ελαφιών που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Ρόδο, έδωσε την κατεύθυνση των μέτρων, στα οποία θα προχωρήσει το υπουργείο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους αρμόδιους φορείς:

“Σε αγαστή και στενή συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, έχουμε στήσει ένα διαχειριστικό σχέδιο για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες του υπερπληθυσμού -εάν υπάρχει όντως- στην περιοχή, κυρίως σε αγροτικές καλλιέργειες. Έχουμε μέτρα για την προστασία των καλλιεργειών, με φράκτες κλπ τα οποία θα αναφέρουμε στην σύσκεψη, μέτρα για να κρατήσουμε μακριά από κατοικημένες περιοχές τα ελάφια, με ομβροδεξαμενές που θα κατασκευάσουμε, με τροφή που θα έχουμε μονίμως σε αυτές τις περιοχές, σήμανση στους δρόμους, υπόγειες διαβάσεις κλπ. Όλα αυτά τα έχουμε και χρηματοδοτικά έτοιμα, έχουμε κλειδώσει δηλαδή τη χρηματοδότηση και σε συνεργασία με τον κ. Χατζημάρκο και τους φορείς θα τα ανακοινώσουμε σε λίγη ώρα στη σύσκεψη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα