Εθιμοτυπική συνάντηση του Σωματείου Επιχειρηματιών- Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης με τον Δήμαρχο Ρόδου

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε το ΔΣ του Σωματείου Επιχειρηματιών Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης (ΣΕΕΜΠ) με τον Δήμαρχο Ρόδου, Αλέξανδρο Κολιάδη, παρουσία του Αναπληρωτή Δημάρχου – Αντιδημάρχου Μεσαιωνικής Πόλης, Μνημείων και Πολεοδομικού Σχεδιασμού Δήμου Ρόδου, Βάιου Καλοπήτα.

Το ΣΕΕΜΠ εκπροσώπησαν οι Βασίλης Δοντάς, Μαρία Αγγέλου, Σταύρος Ζουρούδης, Βασίλης Καρακατσάνης, Μιχάλης Μισσίκος, Ηλίας Τζιμόπουλος.

Αφού δόθηκαν οι ευχές για μια επιτυχημένη θητεία και για καλή συνεργασία ακολούθησε εκτεταμένη ανάλυση και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, όπως το θέμα της καθαριότητας, της έλλειψης θέσεων στάθμευσης, της κίνησης οχημάτων και δικύκλων εντός των τειχών, της επαιτείας, της διαχείρισης των κοινοχρήστων χώρων αλλά και θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της κεντρικής διοίκησης και επηρεάζουν άμεσα την εύρυθμη λειτουργία της της Μεσαιωνικής πόλης.

Από το ΣΕΕΜΠ κατατέθηκαν εγγράφως και αν τομέα οι προτάσεις επι των θεμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα