Εργατικό Κέντρο Ρόδου: Εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Μετά από καταγγελίες που δέχτηκε η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ από συναδέλφους εργαζόμενους ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ σχετικά με τα παραπεμπτικά για εξετάσεις σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, όπου παρότι το παραπεμπτικό αναγράφει συγκεκριμένα το ποσό της συμμετοχής του ασφαλισμένου, τα διαγνωστικά κέντρα ζητούν από τους ασφαλισμένους υπέρογκα ποσά για να πραγματοποιηθεί η εξέταση.
Σε επικοινωνία με τον ΕΟΠΥΥ επιβεβαιώθηκε πως κάτι τέτοιο είναι παράνομο και πρέπει οι ασφαλισμένοι να μην δέχονται την πληρωμή του παραπάνω ποσού και να κάνουν άμεσα καταγγελία στον ΕΟΠΥΥ.
Σε μία περίοδο που ο κάθε εργαζόμενος προσπαθεί να επιβιώσει εξαιτίας της καθημερινής ακρίβειας, τις αυξήσεις των τιμών σε όλα τα είδη, τώρα έρχεται να προστεθεί και αυτό το φαινόμενο, το οποίο τους αποτρέπει να πραγματοποιήσουν απλές εξετάσεις που αφορούν την υγεία τους.
Το Ε.Κ.Ρ θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να σταματήσει αυτή την εκμετάλλευση όμως πρέπει και οι συνάδελφοι να μας καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά ώστε από κοινού να σταματήσουμε αυτή την εκμετάλλευση.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα