Επίσκεψη από κλιμάκιο της VW στην Αστυπάλαια για το ID. Buzz, στο πλαίσιο του προγράμματος “Πράσινο και βιώσιμο νησί’’

Στο πλαίσιο του προγράμματος ‘’Αστυπάλαια: Πράσινο και Βιώσιμο Νησί’’ και της επέκτασης στον τομέα της επιχορήγησης για την απόκτηση ηλεκτρικού οχήματος από τους κατοίκους του νησιού, έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη επίσκεψη από κλιμάκιο της VW.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Αστυπάλαιας σε ανακοίνωσή του, σκοπός της επίσκεψης είναι η προβολή του ID. Buzz σε επαγγελματίες του νησιού ταυτόχρονα με όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την απόκτηση του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν από κοντά, αλλά και να προχωρήσουν σε testdrive 2 διαφορετικών οχημάτων, τα οποία είναι το ID. Buzz Cargo και το κλασικό ID.Buzz, όπως αυτό που χρησιμοποιείται στην υπηρεσία Astybus.

Τα οχήματα θα βρίσκονται στην περιοχή των Μύλων και θα είναι διαθέσιμα προς δοκιμή τόσο κατά τις πρωινές, όσο και κατά τις απογευματινές ώρες.

Να υπενθυμίσουμε πως για την αγορά επαγγελματικού ηλεκτρικού οχήματος μέσω του προγράμματος e-Astypalea έχει πραγματοποιηθεί αύξηση της επιδότησης της απόσυρσης στα 10.000€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα