Ενθουσιώδεις δηλώσεις του Παν. Αβρίθη στον RV – Εγκώμιο στον Γιώργο Χατζημάρκο για την ταχύτητα και τη συνέπεια στις δεσμεύσεις του (audio)

Ενθουσιώδεις ήταν οι δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί στον RV και το Πρωινό Xpress ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού  Ταμείου Κω, μετά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την εκτέλεση του έργου  «Επέκταση και αναβάθμιση λιμένα Καμαρίου Κεφάλου Κω» 

Ο κ. Αβρίδης προέβη σε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Περιφερειάρχη , Γιώργο Χατζημάρκο, τόσο για την τήρηση στο ακέραιο της δέσμευσης που είχε αναλάβει τον περασμένο Ιούλιο για την χρηματοδότηση και υλοποίηση του συγκεκριμένου, κρίσιμης σημασίας για την Κω έργου, αλλά και για την ταχύτητα που προχώρησε η διαδικασία, παρά το γεγονός ότι μεσολάβησαν οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα