Ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία Μονάδας Φροντίδας απόρων ηλικιωμένων στα Κολύμπια

Το έργο χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννης και Πάολα Νεστορίδη».

Συνάντηση εργασίας είχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ιωάννης και Πάολα Νεστορίδη», Ευαγόρα Νικολάου και την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Μαρία Κορακάκη για τη δρομολόγηση της δημοπράτησης του σημαντικού κοινωνικού έργου της διαμόρφωσης Μονάδας Φροντίδας για άπορους ηλικιωμένους στα Κολύμπια, στη Ρόδο.

«Είμαστε δίπλα σε κάθε έργο που καλύπτει κοινωνικές ανάγκες με όποιο τρόπο μας ζητηθεί. Θεωρείστε δεδομένη τη συνδρομή της Περιφέρειας και σε αυτό» διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νεστορίδη και την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ο Περιφερειάρχης, αφού η Περιφέρεια έχει αναλάβει την δημοπράτηση και την επίβλεψη του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννης και Πάολα Νεστορίδη».

Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν επιμέρους διαδικαστικά θέματα, η διευθέτηση των οποίων θα οδηγήσει στη δημοπράτηση από την Περιφέρεια του έργου και στην υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης.

Το εν λόγω έργο αφορά στην αποκατάσταση και επανάχρηση τμήματος του κτηρίου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Κολύμπια Ρόδου και εντός του οποίου στεγάζεται το Παράρτημα ΑμΕΑ Δωδεκανήσου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να διαμορφωθεί, σύμφωνα με τον σκοπό του Ιδρύματος, μονάδα φροντίδας απόρων ηλικιωμένων ανθρώπων. Φορέας υλοποίησης του έργου ορίζεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία αναλαμβάνει τη διεξαγωγή της διαδικασίας σύναψης, εποπτείας και επίβλεψης της δημόσιας σύμβασης για την εκτέλεσή του, την επίβλεψη των εργασιών και την παρακολούθηση του έργου μέχρι την παράδοσή του στο ίδρυμα «Ιωάννης και Πάολα Νεστορίδη».

Επόμενος σταθμός για το έργο η σύνταξη του τεύχους δημοπράτησης από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με τα συμβαλλόμενα μέρη το συντομότερο δυνατόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα