Έφη Χαραλαμποπούλου: Σε εκλογική ετοιμότητα η Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα (ΗΧ)

Μέσα στον Φεβρουάριο θα κόψει την πίτα της η ΝΔ Δωδεκανήσου στη Ρόδο - 10.000 τα εγγεγραμμένα μέλη στο νομό μας

Προεκλογική συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του κόμματος στη Ρόδο.

Όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έφη Χαραλαμποπούλου, τέθηκαν οι προτεραιότητες και η εγρήγορση των στελεχών και των τοπικών οργανώσεων με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες, καθώς κανείς δεν περισσεύει για την επίτευξη του στόχου, του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος από τον πρώτο γύρο.

Η κα Χαραλαμποπούλου τόνισε ότι η παρουσίαση του κυβερνητικού έργου και η λίστα των εκλογικών αντιπροσώπων τέθηκαν επίσης στη χθεσινή συνεδρίαση.

Επίσης, συζητήθηκε χθες ότι μέσα στον Φεβρουάριο η κομματική οργάνωση θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στη Ρόδο, με προσκεκλημένο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, κάτι που δεν έγινε τα προηγούμενα δύο χρόνια λόγω των μέτρων της πανδημίας.

“Είμαστε σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα. Οι λίστες των εκλογικών αντιπροσώπων ετοιμάζονται, οι Τοπικές Οργανώσεις είναι πανέτοιμες, όπως και όλα τα στελέχη μας, ενόψει των εθνικών εκλογών, όποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του κόμματός μας, Κυριάκο Μητσοτάκη”, τόνισε η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδ/σου ΝΔ.

Σημειώνεται ότι στα Δωδεκάνησα τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος ανέρχονται σε 10.000, σύμφωνα με την κα Χαραλαμποπούλου, ενώ κάποια ονόματα χρειάζεται να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους που ανέρχεται στα 12 ευρώ το χρόνο, για την ανανέωση της κάρτας μέλους.

Ερωτηθείσα η κα Χαραλαμποπούλου για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Δωδεκάνησα, υπογράμμισε ότι αν και δεν έχει επίσημη ενημέρωση, αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να υπάρξουν ανακοινώσεις, για να έχουν και τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας οι υποψήφιοι βουλευτές να “οργώσουν” τα νησιά. Μάλιστα πλην των τεσσάρων εν ενεργεία Βουλευτών Μάνου Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη, Μίκας Ιατρίδη και Γιάννη Παππά, κανείς δεν θεωρείται “δεδομένο” ότι έχει κλειδώσει ως υποψήφιος.

Και σε κεντρικό επίπεδο χθες στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Διαγραμματειακού της ΝΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές. Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών που θα γίνουν, είτε Απρίλιο, είτε Μάιο θα καθορίσει τις εξελίξεις, και τόνισε ότι η ΝΔ θέλει ένα αποτέλεσμα που να μην αφήνει αμφιβολίες για τη νίκη της στις επαναληπτικές εκλογές.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

Ν.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα