Αντώνης Αποστολίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στα Δωδεκάνησα με ποσοστό άνω του 30% (ΗΧ)

Βέβαιος πως το κόμμα του θα κόψει πρώτο το νήμα τόσο πανελλαδικά, όσο και στην περιοχή μας, παρά την αντίθετη εικόνα που δίνουν οι δημοσκοπήσεις, εμφανίσθηκε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, ο Αντώνης Αποστολίδης, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου.

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές και στα Δωδεκάνησα το ποσοστό του θα είναι άνω του 30%. Υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα ακόμη και σήμερα να γίνονταν οι εκλογές, ενώ για τα ψηφοδέλτια υποστήριξε ότι είναι στην ολοκλήρωσή τους, με ονόματα παλαιότερα, νεότερα και πολλές εκπλήξεις, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα για το Δήμο της Ρόδου, ο κ. Αποστολίδης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει στις διεργασίες συνεργατικού ψηφοδελτίου, ενώ για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι διαβουλεύσεις γίνονται μεταξύ των τριών Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα