Ευχαριστήριο του ΕΚΑΒ Ρόδου προς τον Πρόεδρο του Φυτωρίου

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε το Εργασιακό Σωματείο του ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου Μιχάλη Λουλού, αναφορικά με τη διάθεση καλλωπιστικών φυτών για την διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του Τομέα Ρόδου, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για τη σημαντική δωρεά του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου αναφορικά με τη διάθεση καλλωπιστικών φυτών για την διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του Τομέα Ρόδου, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Η παρούσα επιστολή μας αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας, μίας πράξης προσφοράς που, ειδικά τη σημερινή εποχή, θα πρέπει να αναδεικνύεται ώστε να γνωρίζουν όλοι, ποιοι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια νευραλγικών φορέων της δημόσιας υγείας, όπως αυτός του ΕΚΑΒ.

Τέτοιου είδους χειρονομίες αντικατοπτρίζουν τον υπέρμετρο ζήλο που διακατέχει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα τη διοίκηση σας, για την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και του πρωτογενή τομέα.

Για εμάς στο ΕΚΑΒ, κάθε τέτοιου είδους προσφορά, αποτελεί ένα ακόμη κρίκο στη αλυσίδα των προσπαθειών μας για τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης όλων των ανθρώπων που χρήζουν παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Φ. Χατζησταμάτης

Η. Γεν. Γραμματέας

Λ. Σαλαώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα