Α. Φραγκάκης: Η Χάλκη θα δει φέτος στον τουρισμό τα θετικά αποτελέσματα του project “eco-island” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από τότε που για πρώτη φορά λειτούργησε φαρμακείο στη Χάλκη.
Η Χάλκη, με τους 400 μόνιμους κατοίκους, που θα μπορούν για πρώτη φορά στα χρονικά να προμηθεύονται τα φάρμακα τους , ενώ θα εξυπηρετούνται και οι επισκέπτες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μάλιστα, με τον 26χρονο φαρμακοποιό επικοινώνησε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, τον οποίο ευχαρίστησε για την επιλογή του να αφήσει την πρωτεύουσα και να εγκατασταθεί στο ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων.
Ευχαριστίες εξέφρασε και ο δήμαρχος Χάλκης, Άγγελος Φραγκάκης ο οποίος τόνισε πως τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν τη δύναμη να κρατούν τους κατοίκους στον τόπο τους και να παρέχουν ανεκτίμητες εθνικές υπηρεσίες που προηγουμένως φάνταζαν πολυτέλεια.
Μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5, ο δήμαρχος Χάλκης τόνισε ότι η λειτουργία Φαρμακείου ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας των νησιωτών.
Ερωτηθείς για τις προοπτικές που υπάρχουν για τη νέα σαιζόν, είπε ότι είναι εξαιρετικά θετικές, με το ενδιαφέρον να είναι ιδιαίτερα μεγάλο στην γαλλική αγορά, λόγω του ότι η Χάλκη είναι το πρώτο GR-eco island. Το project   το οποίο έχει προχωρήσει σημαντικά στο στάδιο της υλοποίησης, έχει  σκοπό να μετατρέψει το νησί σε πρότυπο  βιωσιμότητας και αειφορίας.

Ακούστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Χάλκης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα