Ευχαριστήριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου για τις προκριματικές εκλογές

Με την ολοκλήρωση των προκριματικών εκλογών για την συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οφείλουμε όλοι εμείς οι άνθρωποί του στα Νότια Δωδεκάνησα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, διότι η μεγάλη σας συμμετοχή εκτός από την μεγάλη ευθύνη που συνεπάγεται, μας γεμίζει με μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον, αισιοδοξία ότι οι συσχετισμοί αλλάζουν ,ότι ο απλός κόσμος κινητοποιείται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σιγά σιγά δυναμώνει, με συμμετοχικές και δημοκρατικές διαδικασίες εμπλέκει την βάση του στην παραγωγή πολιτικής. Εμπλέκει όλους εσάς υπολογίζοντας την γνώμη σας. Έτσι θα έπρεπε να ασκείται η πολιτική, από τους πολίτες για τους πολίτες.

Συγχαρητήρια οφείλουμε να δώσουμε στους δυο υποψηφίους που συμμετείχαν στην πρωτόγνωρη για όλους μας διαδικασία στον Θανάση Βυρίνη και στον Γιώργο Παπακαλοδούκα για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν και για την εμπιστοσύνη τους στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μαζί τους θα πορευτούμε για την μεγάλη ανατροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα