Δύο Silver βραβεία απέσπασε ο Δήμος Σύμης στα Best City Awards 2022

Ο Δήμος Σύμης διακρίθηκε στα Best City Awards 2022, κερδίζοντας δύο Silver βραβεία για τις ψηφιακές υπηρεσίες, που υλοποίησε σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας  Crowdpolicy.

Tα Best City Awards 2022, που διοργανώνει η Boussias Communications για 5η χρονιά, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές, που έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου οι πόλεις να είναι έξυπνες, ψηφιακά προηγμένες, και οικονομικά βιώσιμες. Η επίσημη ανακοίνωση των Νικητών πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου 2022 στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,  αναδεικνύοντας τις κορυφαίες πρακτικές και λύσεις του 2022, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων.

Αναλυτικά τα βραβεία που απονεμήθηκαν στο Δήμο Σύμης:

Silver Βραβείο: Portal Ψηφιακής Διακυβέρνησης με αξιοποίηση τεχνολογίας AI μέσω του Αυτόματου Ψηφιακού Βοηθού του πολίτη – Chatbot – κατηγορία 1.3.5 Εξειδικευμένα Έργα που συμβάλουν στην καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών προσφέροντας τους υπηρεσίες της δημόσιας διοίκησης.

Το Portal Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Δήμου Σύμης προσφέρει ψηφιακές υπηρεσίες διαφάνειας, προβολής και συμμετοχικότητας. Βασικός στόχος του είναι η έγκαιρη και η έγκυρη ενημέρωση των πολιτών και επισκεπτών του Δήμου, συνδεδεμένη με πολλαπλές υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την διευκόλυνση τους, καθώς και την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τοπικής οικονομίας.

Επισκεφθείτε το Ψηφιακό Portal του Δήμου Σύμης στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.symi.gr/

Silver Βραβείο: Πλατφόρμα Συμμετοχικότητας 2.0 και Διαβούλευσης έργων και δράσεων της Crowdpolicy για τον Δήμο Σύμης – κατηγορία 1.3.4 Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης για σημαντικές αποφάσεις & Σχέδια.

H Πλατφόρμα Συμμετοχικότητας 2.0 και Διαβούλευσης έργων και δράσεων επιτρέπει την οργάνωση και την πραγματοποίηση Δημόσιας Διαβούλευσης για τα έργα και τις δράσεις του Δήμου Σύμης,  σε συνδυασμό με την αξιολόγηση και προτεραιοποίηση. Βασικός σκοπός της είναι η υποστήριξη του διαλόγου στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το σχεδιασμό δράσεων ενός δημόσιου ή ιδιωτικού Φορέα, ενός Οργανισμού, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Κεντρικής Διοίκησης, εταιρειών και νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα κ.λπ, καθώς και να προάγει την συμμετοχικότητα των πολιτών.

Ο Δήμος Σύμης με τα δύο αυτά βραβεία στις αποσκευές του συνεχίζει στην αναπτυξιακή του προοπτική ακόμη πιο δυναμικά με ψηφιακές πρωτοβουλίες που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της νέας εποχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα