Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Δύο ακόμη μαρτυρίες από εργαζομένους του “Lindos Memories” που κάνουν λόγο για εμπρησμό: Έβαλαν φωτιά δίπλα από το ξενοδοχείο

Μετά τον Πρόεδρο των Μασσάρων Τσαμπίκο Καμπαστάνα που κατήγγειλε στο σταθμό μας εμπρηστικές ενέργειες, που στόχο είχαν να κάψουν τη Ρόδο, δύο ακόμη μαρτυρίες καταγράφονται μέσω του Real Voice 99.5, που κάνουν λόγο για εμπρησμό με δόλο.

της Νατάσας Παμπρή

Η κα Μαρία Φέγγου, Διευθύντρια πωλήσεων του ξενοδοχείου Lindos Memories (Όμιλος Μήτση), μιλώντας στη Ρένα Παυλάκη, έκανε λόγο για εμπρησμούς στο νησί και κατέθεσε στο σταθμό μας τη δική της αποκαλυπτική μαρτυρία, όταν ευρισκόμενη στη ξενοδοχειακή μονάδα που εργάζεται στην Ψάλτο της Λίνδου και ενώ υποδέχονταν πελάτες σε διαθέσιμα δωμάτια από τουρίστες που έρχονταν από άλλες πληγείσες περιοχές χθες το απόγευμα, είδε ξαφνικά φωτιά σε διπλανό οικόπεδο ενώ δεν υπήρχε κοντινή εστία, σε ξερόχορτα και βράχια, η οποία επεκτάθηκε αστραπιαία και οι φλόγες κατέβηκαν ως τη θάλασσα.

Αμέσως συγκεντρώθηκαν με οδηγίες του ξενοδοχείου συντεταγμένα όλοι οι πελάτες στο λόμπι, με ψυχραιμία για να μην πανικοβληθεί ο κόσμος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η κα Φέγγου, και ένας πελάτης του ξενοδοχείου κατέθεσε στην Αστυνομία ότι είδε μία ύποπτη κίνηση με δύο άτομα που ήταν με καλυμμένα πρόσωπα, έβαλαν φωτιά και απομακρύνθηκαν ταχύτατα από το σημείο.

Και μία τρίτη μαρτυρία στο σταθμό μας, από τον εργαζόμενο στο ξενοδοχείο Lindos Memories, στην Ψάλτο, Άρη Πούπα, ο οποίος κατήγγειλε ότι είδε ξαφνικά την εστία, ενώ δεν υπήρχε μέτωπο της φωτιάς πλησίον της μονάδας.

«Στις 5 το απόγευμα και ενώ είχε φθάσει κόσμος από άλλο ξενοδοχείο του ομίλου για να φιλοξενηθεί σε διαθέσιμα δωμάτια, ξαφνικά είδα φωτιά, πήρα πυροσβεστήρα και έτρεξα στο σημείο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα