Δήμος Ρόδου: Δημοπρασία για μίσθωση ακινήτου για δομές αστέγων

Μειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία διακήρυξε ο Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας Ρόδου για τη μίσθωση ενός ακινήτου για τη στέγαση των Δομών Αστέγων Δήμου Ρόδου και συγκεκριμένα «Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων» και «Υπνωτήριο».

Το ακίνητο πρόκειται να συστεγάσει τις Δομές Αστέγων Δήμου Ρόδου (Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων και Υπνωτήριο), σε κοινούς χώρους με διαφορετικό ωράριο λειτουργίας η κάθε δομή. Το κτίριο μπορεί να είναι είτε ξενοδοχειακή μονάδα, είτε συγκρότημα κατοικιών στον ίδιο χώρο, είτε μονοκατοικία που θα πληρεί τις προδιαγραφές (κτιριακές και εξοπλισμού).

Το ακίνητο, για τη σωστή λειτουργία των Δομών Παροχής Υπηρεσιών σε Αστέγους, τουλάχιστον 500 τ.μ: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων και Υπνωτήριο, θα πρέπει:

-Να βρίσκεται εντός των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου.

-Να είναι νομίμως υφιστάμενο, να αποτελεί χώρο κύριας χρήσης και να έχει ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

-Να διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

– Θα πρέπει παράλληλα να είναι εύκολα προσβάσιμο από μέσα μαζικής
μεταφοράς. Για να πιστοποιηθεί η προσβασιμότητα θα πρέπει να σημειωθούν σε χάρτη η απόσταση από την κοντινότερη στάση Λεωφορείου και η συχνότητα των δρομολογίων. Θεμιτό είναι να βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και στις κοινωνικές υπηρεσίες.

– Να διαθέτει πρόσβαση για ΑμΕΑ

tornosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα