Δήμος Κω: Ενότητα και χαμηλοί τόνοι, το μεγάλο ζητούμενο αυτών των ημερών, που η Ελλάδα φλέγεται!

Οι φυσικές καταστροφές, όπως αυτές που αφορούν σε πυρκαγιές, δεν μπορεί να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και μικροπολιτικής αντιπαράθεσης.

Ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο, που τόσα συμβαίνουν γύρω μας.

Για να γνωρίζουν οι συμπατριώτες μας όμως ας αναφέρουμε τα γεγονότα.

Πριν μια εβδομάδα, συνεδρίασε το αρμόδιο Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω. Το ίδιο συνέβη και χθες, Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Σε αυτήν την συνεδρίαση, μάλιστα, συμμετείχαν και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Για αυτό το λόγο ενημερώθηκε, με επιστολή της Πολιτικής Προστασίας, και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ασφενδιού.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι όσοι συμμετέχουν θεσμικά.

Έγινε προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα και μια εξαιρετικά χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση.

Προφανώς και όλη η συζήτηση παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους, όπως μπορεί να γίνει κατανοητό.

Εκτός από τα συμπεράσματα, που δημοσιοποιήθηκαν επιγραμματικά μετά το πέρας αυτής, από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας.

Συμπερασματικά, είναι άδικο την ώρα που δίνεται πανελλαδικά μια τιτάνια μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών, να εστιάζουμε σε αντιπαραθέσεις που δεν έχουν τίποτα θετικό να προσφέρουν στην ενότητα της κοινωνίας.

 

Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα