Δήμος Καρπάθου: Αποκαταστάθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα από την Υπηρεσία Ύδρευσης στην “Γωνία του Αντρέου”

Σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης των Πηγαδίων και συγκεκριμένα «Στη Γωνία του Αντρέου», η Υπηρεσία Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Καρπάθου έδωσε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Η έντονη δυσοσμία, αποτέλεσμα διαρροής λυμάτων αποτελεί πλέον παρελθόν και έρχεται να αναβαθμίσει την περιοχή, η οποία αποτελεί πέρασμα χιλιάδων επισκεπτών κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Η Υπηρεσία ‘Υδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Καρπάθου υπό τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Θεοδόση Μανωλάκη έχει ήδη εντοπίσει τα σημεία εκείνα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η έναρξη της σεζόν να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά και με λιγότερα προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι το προσεχές διάστημα θα εκτελεστούν εργασίες σε ένα άλλο προβληματικό σημείο των Πηγαδίων, στον δρόμο που οδηγεί προς το λιμεναρχείο Καρπάθου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα