Δημήτρης Λίτσας στον RV για τη δημοσκόπηση της Metron Analysis: Ραγδαίες οι εξελίξεις. Μεγάλη κρίση στην Αντιπολίτευση. (Audio)

Καλεσμένος στην εκπομπή “RealKos” με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε τηλεφωνικά ο δημοσκοπικός αναλυτής κ. Δημήτρης Λίτσας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης της Metron Analysis.

Ελάχιστη πτώση 1,5 μονάδων για το κυβερνόν κόμμα της ΝΔ. Σε τεράστια κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις στα εσωτερικά του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο έχει μπει για τα καλά σε φάση αποσύνθεσης. Αναμένουμε να δούμε τι θα φέρουν οι εξελίξεις στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Απορίας άξιον το γεγονός οτι την μεγάλη δημοσκοπική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνει να την καρπώνεται το ΠΑΣΟΚ που παραμένει στάσιμο στο 12% αλλά αρχίζει να εδραιώνεται σιγά σιγά ως δεύτερο κόμμα”, μερικά απ’ όσα δήλωσε ο κ. Λίτσας.

Αναφορικά με την περιδίνηση στην οποίαν έχει περιέλθει ο χώρος της Αντιπολίτευσης ο κύριος Λίτσας δήλωσε τα εξής: “Κάτι δεν πάει καλά στο ΠΑΣΟΚ. Θα πρέπει να το ψάξουν μέσα στο κόμμα. Δεν μπορεί να μην ενισχύεται το ΠΑΣΟΚ μ’ αυτή την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να κάνουν αυτοκριτική διότι σίγουρα κάτι κάνουν λάθος που δεν είναι αποδεκτό στην Κοινωνία. Αντιπολίτευση δεν θεωρείται το όχι σε όλα και συνήθως η τοξικότητα, όπως είδαμε και στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, γυρίζει μπούμεραγκ συνήθως”.

Για την αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ ο κύριος Λίτσας δήλωσε τα εξής: “Το ΚΚΕ εδραιώνεται ως σημείο αναφοράς της Αριστεράς. Είναι ένα κόμμα ιδεολογικό και σταθερό στις απόψεις του και δείχνει να κερδίζει όλα αυτά που δεν μπορεί να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τη δεδομένη στιγμή. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σ’ αυτή την κατάσταση το ΚΚΕ θα ενισχύεται διότι είναι το μόνο κόμμα της Αριστεράς που μπορεί κατά κάποιον τρόπο να εμπνεύσει. Ας περιμένουμε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την επόμενη μέρα. Το μόνο σίγουρο είναι οτι η χώρα αλλά και η Κυβέρνηση έχουν ανάγκη ισχυρής μα πάνω απ’ όλα ρεαλιστικής και τεκμηριωμένης αντιπολίτευσης”.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ METRON ANALYSIS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα