Απόστολος Παπανικολάου στον RV: Ο ΑΕΤΟΣ Κω σάρωσε τα μετάλλια στα μαχητικά αθλήματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Χαλκίδας (Audio)

Καλεσμένος στην εκπομπή “RealKos” με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου ΑΕΤΟΣ Κω κ. Απόστολος Παπανικολάου συζητώντας για τη συμμετοχή του Συλλόγου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έγχρωμων και μαύρων ζωνών καράτε που έλαβε χώρα στη Χαλκίδα και στο οποίο ο Σύλλογος διακρίθηκε κερδίζοντας 18 μετάλλια.

Οι αθλητές μας ήταν τρισευτυχισμένοι. Κοιμήθηκαν με τα μετάλλια. Ήταν ένα ευτυχές γεγονός για το Σύλλογο και τα παιδιά μας. Η συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έγχρωμων και μαύρων ζωνών της Χαλκίδας αποτελεί για τους αθλητές μας μεγάλη στιγμή αλλά και για το σύλλογό μας μια επιβράβευση όλης της προσπάθειάς μας συλλογικά που ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας ήταν πολύ δύσκολη. Μείναμε πίσω, χάσαμε αθλητές και κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα φθάσαμε να κερδίζουμε 18 μετάλλια σε μια Πανελλήνια Διοργάνωση. Κάνουμε τετάστιες προσπάθειες για να έρθουν στην Κω μεγάλες διοργανώσεις αλλά και να δείξουμε οτι στο νησί μας υπάρχει ταλέντο στις πολεμικές τέχνες. Σκοπός μας να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδιά να συμμετάσχουν και να γνωρίσουν τον ωραίο κόσμο των μαχητικών αθλημάτων”, μερικά απ’ όσα δήλωσε ο κ. Παπανικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα