Διαδικτυακός απολογισμός της δημοτικής αρχής Καλύμνου

Απολογισμό των ως τώρα πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημ. Διακομιχάλης, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 7.00 μμ.

Λόγω των περιορισμών που προκύπτουν από τα μέτρα κατά της διασποράς του ιού covid-19, ο απολογισμός θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον απολογισμό του Δημάρχου, μπορούν να το κάνουν μέσω της επίσημης σελίδας του Δήμου Καλυμνίων στο Facebook, όπου και θα προβάλλεται ζωντανά.
Η επίσημη σελίδα του Δήμου Καλυμνίων στο Facebook είναι: https://www.facebook.com/municipalityofkalymnos .
Ερωτήματα μπορούν να υποβληθούν στον Δήμαρχο κατά τη διάρκεια του απολογισμού, είτε με σχόλιο στο Facebook, είτε με χρήση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Zoom (απ΄ευθείας συνομιλία με το Δήμαρχο), είτε μέσω τηλεφώνου, επικοινωνώντας με κάποιο συνεργάτη του Δημάρχου.
Πιο αναλυτικά, οι οδηγίες υποβολής ερωτημάτων έχουν ως εξής :
1. Υποβάλλοντας σχόλιο στη ζωντανή αναμετάδοση του απολογισμού, στη σελίδα του Δήμου στο Facebook (https://www.facebook.com/municipalityofkalymnos).
2. Μέσω της πλατφόρμας Zoom (απ΄ευθείας συνομιλία με το Δήμαρχο)
Σύνδεση στην πλατφόρμα Zoom, κατά τη διάρκεια του απολογισμού, με ένα από τα τρία παρακάτω
• Είτε χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία (από υπολογιστή, κινητό ή tablet)
Meeting ID: 960 345 3234
Passcode: 1234
• Είτε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο (από υπολογιστή, κινητό ή tablet)
3. Χρησιμοποιώντας την τηλεφωνική συσκευή ως εξής :
– Καλείτε στο +30 2111984488 ή στο +30 2311180599
– Πληκτρολογείτε 9603453234 και μετά #
– Πληκτρολογείτε #
– Πληκτρολογείτε 1234 και μετά #
Για να ανοίξετε το μικρόφωνό σας, προτού μιλήσετε, πατάτε στην τηλεφωνική σας συσκευή *6
Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να υποβάλουν ερωτήματα να δίνουν το όνομά τους.
Επίσης, να έχουν υπ΄όψιν ότι λόγω του τρόπου που λειτουργεί η πλατφόρμα, ενδέχεται να βρεθούν σε λίστα αναμονής μέχρι να ολοκληρώσουν τα ερωτήματά τους οι δημοσιογράφοι (οι οποίοι θα προηγηθούν) και άλλοι συμπολίτες μας.
Επιπλέον, το ερώτημά δε θα μπορεί να διαρκεί πάνω από ένα (1) λεπτό και δε θα υπάρχει δυνατότητα δευτερολογίας, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα ο κ. Δήμαρχος να απαντήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες.
Τέλος, αφού ολοκληρωθεί το ερώτημα θα πρέπει ο χρήστης να κλείσει τη σύνδεση με την πλατφόρμα του Zoom και να παρακολουθήσει τη συνέχεια μέσω Facebook.
Μέσω τηλεφώνου- όσοι επιθυμούν να υποβάλουν ερώτημα- μπορούν να καλέσουν στο 6930071217 και να απευθύνουν το ερώτημά τους σε κάποιο συνεργάτη του Δημάρχου, ο οποίος θα του το διαβιβάσει άμεσα.
Από το Γραφείο Δημάρχου
Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα