Δεύτερη σύγκληση Ειδικής Ομάδας για τη σύνταξη σχεδίου προληπτικής και οργανωμένης απομάκρυνσης πολιτών

Στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η 2η σύγκληση Ειδικής Ομάδας για την σύνταξη σχεδίου προληπτικής και  οργανωμένης απομάκρυνσης πολιτών για λόγους προστασίας από εξελισσόμενη ή επικίνδυνη καταστροφή, λόγω δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2024.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν: εκ μέρους του Δήμου Ρόδου  ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Επιχειρηματικότητας Νικόλαος Τσούλλος, εκ μέρους της 1η  Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου  ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Στέργου, εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου ο Αντιπύραρχος κ. Γεώργιος Παυλής,  εκ μέρους του Λιμεναρχείου Ρόδου  ο Πλωτάρχης κ. Βασίλειος Μηλαθιανάκης Βασίλειος και εκ μέρους του ΕΚΑΒ ο κ. Χαράλαμπος Τσιμπλέκας.

Κατά την δεύτερη σύγκληση της ειδικής ομάδας, πραγματοποιήθηκε και  αυτοψία μίξης δάσους και περιαστικού τομέα, προκειμένου να εντοπιστούν οι πιθανοί προσβάσιμοι χώροι απομάκρυνσης πολιτών.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Πολιτικής Προστασίας &                    Επιχειρηματικότητας

Νικόλαος Τσούλλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα