Χιονισμένος ο Αττάβυρος για πρώτη φορά τέλη Μαρτίου!

Ασπρισμένο από το χιόνι είδαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι του Έμπωνα τον Αττάβυρο, αφού λόγω των πολύ χαμηλών για την εποχή θερμοκρασιών των τελευταίων ημερών, έπεσε για μία ακόμη φορά χιόνι φέτος στην περιοχή.

Ασυνήθιστο το φαινόμενο για τη Ρόδο τέτοια εποχή, τέλη του Μάρτη, ενώ ημερολογιακά έχουμε μπει και στην Άνοιξη. Οι θερμοκρασίες στον Έμπωνα και τα γύρω χωριά κινήθηκαν σε χαμηλά μονοψήφια νούμερα και οι κάτοικοι ξύπνησαν βλέποντας…άσπρη μέρα!

Άλλωστε όπως έγραψε και ο μετεωρολόγος του Real Voice και του “Κυκλώνα” Γιάννης Μανωλάς, “Ο χειμώνας μας αποχαιρετά με χιόνια στα ορεινά. Ένας απίστευτος χειμώνας βγαλμένος δεν ξέρω από ποιον αιώνα, έδωσε χιονόπτωση στα ορεινά της Ρόδου ξημερώματα της 23ης Μαρτίου για πρώτη φορά στην ιστορία καταγραφής των μετεωρολογικών αρχείων!!! Είμασταν μέσα καθώς είπαμε στην πρόγνωση μας πως θα χιόνιζε στα ορεινά. Σήμερα όσο βρέξει μετά τέλος…. θα μας βγάλει την ψυχή βέβαια μέχρι να σταματήσει αλλά όταν σταματήσει η Άνοιξη βρίσκεται στο ατμοσφαιρικό κατώφλι και περιμένει ήδη να δώσει το έναυσμα”.

φωτο: Γιάννης Φωτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα