Από το Ταμείο Ανάκαμψης θα χρηματοδοτηθεί το νέο δημοτικό κατάστημα και το πολιτιστικό κέντρο στους Λειψούς

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Δήμαρχος Λεψών Φώτης Μάγγος, είχε συνάντηση με τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού, Θανάση Νέζη

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Λεψών Φώτης Μάγγος, ο οποίος είχε συνάντηση με τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού, Θανάση Νέζη.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα της χρηματοδότησης που είχε προκύψει από το Ταμείο Ανάκαμψης για το νέο δημοτικό κατάστημα και το πολιτιστικό κέντρο.

Πρόκειται για ένα κτίριο 1.800 τετραγωνικών μέτρων.

“Ακόμη κι αν πρέπει να διαβαίνουμε την πόρτα του πρωθυπουργικού μεγάρου όσο συχνά απαιτούν οι συνθήκες για να βρίσκουμε λύσεις στα αδιέξοδα που δημιουργούν μια σειρά αστάθμητων παραγόντων, θα το κάνουμε. Πάντως τη λύση θα τη βρίσκουμε με κάθε τρόπο όταν πρόκειται για το νησί που ζούμε κι αγαπάμε.
Με τον Θανάση Νέζη, σύμβουλο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και αγαπητό φίλο στο Μέγαρο Μαξίμου.
Δε χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά για να βρεθεί ο επισπεύδων κρατικός φορέας προκειμένου να εντάξουμε τη χρηματοδότηση του νέου δημοτικού καταστήματος και του πολιτιστικού κέντρου στο Ταμείο Ανάκαμψης”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάγγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα